The Gurus, the Young Man, and Elder Paisios
Для тих, хто обожнює готувати, та ненавидить плутанину на кухні вдома!
Мені хочеться розказати кулінарною драмою, яка трапилася у мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя принцеса захотіла, щоб як мама приготувала дещо особливе з нагоди великої події. Я, звісно ж, звичайно, взялася шукати врятувальну знахідку серед кулінарних блогах і.... Промучилася цілих одну з половиною години свого життя, блукаючи з блогу до ще однієї сторінки з рекламою! Перші ідеї були нереально заплутані, декілька - зі справжніми екзотичними продуктами, ще кілька - з тоннами спонсорських посилань. Та ось потім я вспомнила про сей чудовий ресурс і просто за п’ять хвилин знайшла - прекрасний варіант! Рецепт був до безтями детальним, що навіть моя 12-річна юна кулінарка спромоглася молодій допомогти. В результаті ми разом створили чарівний кулінарну феєрію, який став справжнім хітом святкового столу. І ось вам результат всі мої вже заздрісні сусідки цікавляться: "На якому сайті ти відкрила такий чудовий спосіб?"
Сайт
Сайт
- Danielrooke
Свежий кулинарный портал
Ресурс предлагает решения для особых диет - палео, средиземноморской, FODMAP. Каждый рецепт сопровождается подробным описанием пользы.
Блог maminisuhariki.xyz
Блог maminisuhariki.xyz
Каким образом пережить ремонт дома без потерь
Пытался найти, где найти хороших мастеров — везде сплошная развод, или страшилки. Пока не обнаружил на каталог с форумами, где реальные люди делятся опытом. Теперь хоть знаю, как выбирать проверенные бригады: https://vovchukblog.xyz/
Как перетерпеть ремонт квартиры без потерь
Хотел снизить затраты во время строительства — всюду либо "берите только дорогое", либо рекомендации типа "используйте подручные материалы". Обнаружил нормальные источники, в которых рассказывают, на чем действительно можно сэкономить не в ущерб результату: https://domodomiknash.xyz/
Как пережить ремонт квартиры без нервного срыва
Монтировал тёплые полы — изучил кучу советов в интернете. То пишут «минимум 6 см стяжки», но тут же встречается «хватит и 3 см». В результате обнаружил сайт, где систематизировали нормальные ресурсы: с актуальными СНиПами, форумами, где реальные строители отвечают и нет этих «гуру ремонта». Теперь ясно, что делать: https://mydovidnikgospodarya.xyz/
Для початківців, котрі захоплюється приготуванням, однак не хоче мати справу з бардак під час роботи в кухонному простор
Довгий час була впевнена, що відмінно вмію готувати, але останнім часом мої страви стали одноманітними і почали повторюватись. Дівчина підказала мені ознайомитись нові рецепти, але я не знала, як підібрати. Випадково в інтернеті знайшла цей каталог і... це було наче знахідка скарбу! Я дізналася, що є цілий океан сайтів з дивовижними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Особливо мене вразили підбірки з авторськими стравами та рецептами різних кухонь світу. За цей час я встигла приготувати страву французької гастрономії, в'єтнамської та ще й марокканської кухні! Моя сім'я безмежно щасливі, а я відчуваю себе справжнім кухарем. Я навіть почала вести кулінарний блокнот, де записую цілі кулінарні відкриття, які освоїла
Каталог сайтів
Каталог сайтів
Рекомендации по домашнему отделке: каким образом сохранить спокойствие
Монтировал теплый пол — просмотрел кучу советов в интернете. То пишут «не меньше 6 см», а в других «хватит и 3 см». В результате нашёл портал, где собрали проверенные источники: с действующими нормативами, форумами, где реальные строители отвечают минус сомнительных экспертов. Теперь хоть понимаю, какой вариант верный: https://mydovidnikgospodarya.xyz/
- Juliaweexy
Для досвідчених кухарів, хто іноді любить готувати, проте не хоче мати справу з розкидані речі в процесі!
Справді відчуваю кожного, яка задовбався від безкінечного пошуку хороших страви! До цього у мене була безліч збережених сторінок в інтернет-обозрівачі - деякі портали зі десертів, декілька зі м’ясних страв, інші зі рослинних рецептів. Щодня плутала у цьому лабіринті! Однак коли випадково натрапила на цей чудовий сайт, все моє кулінарне життє змінилося! На сьогодні у мене є усе в єдиному порталі - починаючи з швидких рецептів для буднів і закінчуючи святкових меню. Дуже ціную те, як кожен джерела апробаційні роками та пропонують логічні , зрозумілі для новачків вказівки. Вже не згадуючи що, зараз роблю страви набагато швидше - не треба тратити години на шукання
Сайт
Сайт
Лучший поварской портал
Портал регулярно публикует интервью с известными кулинарами. Они делятся личными секретами и рассказывают о своих кухонных привычках.
Кулінарний блог blogidealista.shop
Кулінарний блог blogidealista.shop
Для людей, хто щодня любить приготуванням страв, але не хоче мати справу з хаос під час своїй кухні!
Вибачте, але я мушу розповісти історією, яка виникла у мною попереднього тижня. Моя принцеса замовила, аби ваша покірна слуга створила дещо унікальне до її ДР. Я, як завжди, навіть не задумуючись, почала переглядати врятувальну знахідку на просторах Google і.... Провела цілих нервущих одну з половиною години марних пошуків, стрибаючи із блогу у бік другий сайт! Перші варіанти здавалися занадто з багатоетапні, інші варіанти - з дивними продуктами, ще кілька - з масою відволікаючих елементів. І згодом ваша героїня мені спало на думку про існування цей порятунок портал й всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилинок вишукала - прекрасний рецепт! Рецепт виявився так детальним, що навіть моя ще дуже молода донька несподівано змогла мені підказати. І що ви думаєте? ми разом спекли дивовижний торт, що виявився справжнім успіхом дня народження. І ось вам результат кожна мої вже заздрісні знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином я вишукала такий неймовірно класний рішення?"
Каталог кулінарних рецептів
Каталог кулінарних рецептів