Этот кулинарный ресурс стал настоящим открытием для любителей выпечки. Здесь собраны как классические рецепты, так и современные интерпретации. Пользователи особенно отмечают точные пропорции ингредиентов и советы по работе с тестом.
receptimulivarki.v.ua
The Gurus, the Young Man, and Elder Paisios
Для тих, які намагається кулінарією, але не хоче мати справу з безлад під час роботи в приготуванні!
Завжди вважала, що відмінно вмію готувати, але недавно мої страви стали нудними і повторювалися. Подружка порадила мені переглянути нові рецепти, але я не знала, як підібрати. Якось ввечері знайшла цей каталог і... це було наче знахідка скарбу! Я дізналася, що є безліч сайтів з дивовижними рецептами, про які я навіть не підозрювала. Особливо мене вразили розділи з авторськими стравами та рецептами національних кухонь. За останній місяць я освоїла страву мексиканської кухні, тайської та а також іспанської кухні! Моя сім'я дуже задоволені, а я почуваюсь впевненим кулінаром. Також почала вести кулінарний блокнот, де фіксую кожен спробований рецепт, які вдалося приготувати
Сайт mashkina.icu
Сайт mashkina.icu
- Violamoumn
Для тих, хто іноді прагне приготуванням страв, але не терпить плутанину у кухні вдома!
Дуже відчуваю кожного, яка стомлився від безкінечного підбору надійних страви! Роком раніше мені доводилося зберігати безліч закладок на комп’ютері - одні ресурси зі печива, частина під м'ясних кушань, треті для рослинних рецептів. Завжди плутала в цьому нагромадженні! Але як тільки знайшла цей чудовий каталог, все моє кухонне життє змінилося! Тепер у мене є все в одному джерелі - від швидких рецептів для повсякденності до святкових рецептів. Надзвичайно люблю той факт, як всі джерела тестові роками і мають добре пояснені , зрозумілі для новачків рекомендації. Навіть не говорючи що, вже сьогодні роблю страви набагато ефективніше - немає необхідності викидати половину дня на перебирання сайтів
Каталог сайтів
Каталог сайтів
Для, котрі полюбляє кулінарією, та не терпить невпорядкованість у кухонному просторі!
Вибачте, але я мушу відкрити вам історією, яка виникла зі мною минулого тижня, і це було.... Моя принцеса захотіла, аби я створила щось унікальне до день народження. Я, звісно ж, навіть не задумуючись, почала вишукувати ідею на просторах інтернеті і... о боже!. Провела цілих півтори години, переходячи із сайту до сайт! Перші рецепти виявилися надто з багатоетапні, декілька - з дивними компонентами, треті - серед масою спонсорських посилань. Але потім раптово я вспомнила щодо цей порятунок ресурс і менш ніж за 5 хвилинок вишукала - прекрасний рішення! Варіант був настільки настільки детальним, що навіть навіть юна 12-річна помічниця несподівано змогла молодій допомогти. Наприкінці ми зробили чарівний кулінарну феєрію, що став головним успіхом свята. І ось вам результат навіть ті, хто раніше сумнівався мої тепер зацікавлені знайомі не дають мені проходу з питаннями: "На якому сайті ви відкрила такий собі чудовий спосіб?"
Каталог zhratahata.xyz
Каталог zhratahata.xyz
Для кулінарів, хто іноді захоплюється кухнею, проте ненавидить бардак на своїй кухні!
Завжди вважала, що добре вмію готувати, але в останні місяці мої страви стали нудними і втратили різноманітність. Дівчина запропонувала мені подивитися оригінальні рецепти, але я не знала, як підібрати. Випадково знайшла цей каталог і... це було як відкриття нового світу! Я дізналася, що є цілий океан сайтів з незвичайними рецептами, про які я навіть не здогадувалася. Найбільше сподобались розділи з авторськими стравами та рецептами національних кухонь. Протягом місяця я спробувала страву французької кухні, японської та ще й іспанської кухні! Моя сім'я в захваті, а я усвідомлюю себе впевненим кухарем. Навіть почала вести кулінарний блокнот, де записую кожен спробований рецепт, які спробувала
Каталог кулінарних рецептів
Каталог кулінарних рецептів